Home
Bestellen producten
Contact info
Wie ben ik ?
 
Proefpakket

Herbalife

Nieuws
Vitaliteit
Verantwoord ontbijt
 
Gewichtsbeheersing-
Gewichtsbeheersing+
Tussendoortjes
Sportvoeding
Specifieke voeding
Allergie
 
BMI Berekenen
Succes Stories
Shake Recepten
 
Aloe Vera producten
Lichaamsverzorging
 
Zakelijke kans
Links

 

WIE BEN IK ?

 
NATURES HEALTH - KRUIDENVOEDING.NL
Onafhankelijk Herbalife Member
 
Silvia Pitti
Rijksweg 139
6325 AC Berg en Terblijt (Vilt) (Limburg)
Mob: 06-263 426 46
E-mail: info@kruidenvoeding.nl
 

Welkom.

Ik ben Silvia Pitti en ben 47 jaar.  In november 1996 ben ik via een advertentie in contact gekomen met Herbalife. Wat mij aansprak bij Herbalife, waren de ongelooflijke resultaten, het enthousiasme van de mensen, de gezonde voeding en de ongekende mogelijkheden wat dit bedrijf mij te bieden heeft.

Vanaf mijn 15-de jaar heb ik altijd drastisch gelijnd, waarbij ik mij vaak slap en slecht voelde. Ik was ontevreden met mijn figuur. Op de momenten dat ik gewoon ging eten, vlogen mijn kilo’s er weer snel aan.

In de eerste 2 maanden heb ik het afslankprogramma van Herbalife gevolgd. Dit resulteerde in een kleinere kledingmaat en 10 cm minder op mijn probleemzone, 4 tot 5 kilo gewichtsverlies en veel meer energie.

Al meer dan 20 jaar eet ik iedere dag mijn Herbalife voedingsshake als een gezond ontbijt. Mijn figuur houd ik nu nog steeds makkelijk onder controle doordat ik het ontbijt en gezondheidsprogramma volg, waarbij ik me lekker fit en energiek voel.

Tijdens een zware periode in mijn leven heeft de voeding van Herbalife mij goed op de been gehouden en me die energie en kracht gegeven die ik extra nodig had.

Mijn levenskwaliteit is door HERBALIFE enorm verbeterd en dat gun ik iedereen! Door mijn eigen goede resultaten en enthousiasme ben ik andere mensen gaan helpen met deze kwaliteitsvoeding en leer ik andere mensen stap voor stap ook een succesvolle welzijnscoach (zakelijke kans) te worden.

Ik weet zeker dat jullie nu en in de toekomst ook zo’n geweldige ervaringen met de producten van HERBALIFE zullen hebben.

 

 

 

Top5

 

Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring

"Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."

Herbalife producten hebben vrijwel voor iedereen effect. Wel kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. De ervaringen van de mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Personen die medicijnen gebruiken adviseren wij eerst een arts te raadplegen.

“Results not Typical”

Top5

E-mail  |  Disclaimer  |  Privacy |  Garantie  |  Home
 

Copyright 2006 / 2017 kruidenvoeding.nl -  Alle rechten voorbehouden.