Home
Bestellen producten
Contact info
Wie ben ik ?
 
Proefpakket

Herbalife

Nieuws
Gezondheid
Gezond ontbijt tip
 
Afslanken
Aankomen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Specifieke voeding
Allergie
 
BMI Berekenen
Succes Stories
Shake Recepten
 
Skin Activator
Huidverzorging
Aloe Vera producten
Lichaamsverzorging
 
Zakelijke kans
Links
SPORTVOEDING
 

Sport, fitness & vitaliteit

 

Of u nu in het weekend aan bergbeklimmen doet of op uw werk de fijne kneepjes van uw vak leert, u wilt altijd presteren op de top van uw kunnen. Maar het is heel moeilijk om goed te functioneren als u zich moe en opgebrand voelt. Gebrek aan vitaliteit kan een teken zijn dat het nodig is uw dagelijks dieet aan te vullen.

 
 
 

Herbalife24 sportvoedingslijn

 

Herbalife24 producten voor 24-uurs sporters klik hier

 

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 6 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.
 
Lees hier meer >>
 
 
Lieve mensen,

Bedankt voor jullie steun tijdens de Dam tot Dam loop. Wat een happening, wat een sfeer, wat een feest. Overal muziek en 100 duizenden mensen die jou staan aan te moedigen. Je loopt op wolken naar de finish. Daar moet Herbalife zeer zeker volgend jaar minimaal met 300 mensen aanwezig zijn. Grandioos. Beiden hebben wij een mooie prestatie geleverd dankzij jullie positieve gedachtes en steun.

Groetjes en nogmaals bedankt, Sylvia Pitti en Theo Goessens.

 
 
Herbalife sponsort verschillende sportteams en individuele atleten van over de hele wereld.

Dit benadrukt Herbalife’s toewijding aan sport. Voorbeelden van beroemde, internationaal erkende voetbalclubs die we sponsoren, zijn FC Barcelona en LA Galaxy, waar David Beckham voor speelt. Lionel Messi FC Barcelona is een belangrijke uitdrager van de positieve effecten die de sportvoeding op zijn presteren heeft. Valencia CF, Schalke 04, Pumas van Mexico en de Braziliaanse Santos, naast de American Youth Soccer Organization (AYSO) in de VS. Naast clubs, sponsort Herbalife ook sportevenementen van over de hele wereld. Deze evenementen zijn o.a. de LA Women’s Tennis Championships in de U.S., en de jaarlijkse Moscow Marathon in Rusland.

 
 

Formule 3 personalised prote´ne poeder

(Prijs op aanvraag)

Formula 3 is een makkelijke manier om uw prote´ne inname te personaliseren als ondersteuning bij gewichtsbeheersing of training. Rijk aan soja- en wei prote´ne om magere spiermassa te helpen bouwen en vitale botten te behouden. Per portie 5 g prote´ne. Gebruik: Neem dagelijks ÚÚn tot vier porties. Formula 3 kan toegevoegd worden aan uw Herbalife Formula 1 shake of door andere voedingsmiddelen geroerd worden, zoals sauzen, soepen en jus.

 

Liftoff

(Prijs op aanvraag)

LiftOff is een cafe´nehoudende energiedrank die laag in calorieŰn is, met toegevoegde vitaminen B en C. Als u zich vermoeid voelt, krijg dan uw energieke gevoel terug met LiftOff, een bruisende energiedrank met weinig calorieën. Cafeïne helpt de alertheid te bevorderen en verbetert de concentratie. Gebruik: neem dagelijks één tot twee tabletten door ze op te lossen in water.

 

H│0 Pro sportdrank

(Prijs op aanvraag)

Ontwikkeld door experts in sportvoeding is H3O Pro ideaal om voor, tijdens en na de inspanning te drinken voor hydratatie: Levert 137 kcal per portie. Geeft een osmolaliteit van 280-300 mOsmol/kg – ideaal voor sportprestaties. Levert vitaminen E en C die helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Bevat geen kunstmatige zoet-en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Gebruik: Per 60 minuten hevige inspanning waarbij u flink transpireert wordt één portie (1 zakje aangelengd met 500ml water) aanbevolen. Voor gemiddelde, serieuze en professionele sporters: neem één portie voor en/of tijdens de training om u gehydrateerd te houden.

 

Prote´nerepen

(Prijs op aanvraag)

Herbalife Prote´nerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife prote´nereep bevat ongeveer 140 calorieŰn*en bijna 10 g hoogwaardige zuivelprote´ne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme. Gebruik. EÚn of twee repen per dag als evenwichtig tussendoortje.

 
 

Voor een persoonlijk voedingsadvies kunt u contact met ons opnemen!

 

Top5

E-mail  |  Disclaimer  |  Privacy |  Garantie  |  Home
 

Copyright 2006 / 2017 kruidenvoeding.nl -  Alle rechten voorbehouden.