Home
Bestellen producten
Contact info
Wie ben ik ?
 
Proefpakket

Herbalife

Nieuws
Gezondheid
Gezond ontbijt tip
 
Afslanken
Aankomen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Specifieke voeding
Allergie
 
BMI Berekenen
Succes Stories
Shake Recepten
 
Aloe Vera producten
Lichaamsverzorging
 
Zakelijke kans
Links

HULP VOOR DE SPIJSVERTERING

 

Zouden we in een wereld leven die zo puur en onbedorven was als die van onze verre voorouders, dan zou het nuttigen van uitgebalanceerde maaltijden voldoende zijn om de weg te banen naar een goede gezondheid.

Helaas staan we tegenwoordig bloot aan allerlei bedreigingen zoals milieuvervuiling en chemisch bewerkte levensmiddelen. Als we ons niet ontdoen van de giftige stoffen die we ofwel via de lucht of via ons voedsel binnenkrijgen, ligt het voor de hand dat we ons voortdurend moe en opgeblazen voelen en onze spijsvertering gebrekkig verloopt.

Optimale voeding is de oplossing ...

Als we ons lichaam assisteren om de vergiften die ons belagen te verwijderen, kan ontgifting met kruiden, vezelsupplementen en de verzachtende werking van aloŽ vera u helpen er van binnen en buiten weer stralend gezond uit te zien.

Top5

Natuurlijk zorgt u voor wat er van binnen gebeurt

 

Onderstaande tabel toont producten die u kunnen helpen uw welzijn te verbeteren. Heeft u na lezing nog vragen, praat dan met uw persoonlijke ‘welzijns-adviseur’ over de producten die voor ķ de oplossing kunnen zijn.

 

Formule 1 voedingsshake

(Prijs op aanvraag)

Evenwichtige Maaltijd Formule 1. Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteÔnen uit melk en soja, essentiŽle micronutriŽnten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnen krijgen van essentiŽle vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteÔnen. Kies uit de smaken: Vanille, Chocolade, Cappuccino, Tropische vruchten, Aardbeien en Cookies and Cream.

 

Vezel en kruidentabletten

(Prijs op aanvraag)

Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen Venkelzaadpoeder. Hoe kan het u helpen? Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkoren producten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Gebruik: Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag.

 

AloŽ siroop

(Prijs op aanvraag)

Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van herbal Aloesiroop is een ideaal manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijk smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen. Gebruik: meng 3-4 maatdopjes (15-20 ml) met 125 ml water.

 

Cell Nutrition

(Prijs op aanvraag)

De mineralen zink, koper en mangaan helpen cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Daarom kan het nemen van een voedingssupplement als Cell Nutrition ondersteuning bieden voor hectische levensstijlen. Gebruik: neem driemaal per dag ťťn capsule.

 
Instant theedrank met kruidenextracten - 50 - 100gr.

(Prijs op aanvraag)

Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. Gebruik: meng een Ĺ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. Verkrijgbaar in vier smaken – smaakt heerlijk en biedt u verschillende keuzes. Original 100g en 50g, Framboos, Perzik en Citroen 50g.

 

Voor een lichaamsanalyse en een persoonlijk voedingsadvies kunt u contact met ons opnemen!

 

Top5

E-mail  |  Disclaimer  |  Privacy |  Garantie  |  Home
 

Copyright 2006 / 2017 kruidenvoeding.nl -  Alle rechten voorbehouden.