Home
Bestellen producten
Contact info
Wie ben ik ?
 
Proefpakket

Herbalife

Nieuws
Gezondheid
Gezond ontbijt tip
 
Afslanken
Aankomen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Specifieke voeding
Allergie
 
BMI Berekenen
Succes Stories
Shake Recepten
 
Aloe Vera producten
Lichaamsverzorging
 
Zakelijke kans
Links

HERBALIFE

 

Activiteiten:

Herbalife Netherlands BV wordt tot één van de grootste directe verkoopmaatschappijen in de wereld gerekend. Herbalife Netherlands BV werd opgericht in 1980 en dat was te danken aan de unieke visie en toewijding van één man: Mark Hughes. Hij bouwde op knappe wijze aan de goede naam en faam van het bedrijf als leverancier van kwalitatief hoogstaande producten voor gewichtsbeheersing, voeding en persoonlijke verzorging.

 
 
 

Herbalife vandaag

Vandaag de dag is Herbalife Netherlands BV een fenomeen op wereldschaal. Met haar hoofdkantoor in Los Angeles, Californië (USA), heeft Herbalife Netherlands BV een geschiedenis om trots op te zijn. Rijk, dynamisch en gevarieerd, en dus zeer typerend voor de mentaliteit waardoor Herbalife Netherlands BV groot is geworden. Door te kiezen voor Herbalife International (Netherlands) BV kiest u voor een levensstijl - één met rijke perspectieven en waarachter een mondiaal team staat van onafhankelijke Distributeurs. De snelle groei van Herbalife Netherlands BV kan deels worden toegeschreven aan de kwaliteit van haar producten maar eveneens aan het Sales & Marketingplan, waarin persoonlijke service centraal staat. Voor Herbalife Netherlands BV behoort Nederland tot één van de grootste groeiende markten in Europa. De basis van het Herbalife Netherlands BV distributeurschap is de persoonlijke verkoop aan klanten. Een distributeur kan ook anderen sponsoren wanneer zij op hun beurt een eigen distributeurschap beginnen.

Top5

VERENIGING directe VERKOOP

Als lid van de Vereniging directe Verkoop (VDV) hanteert Herbalife Netherlands BV niet alleen haar eigen ethische code maar ook de VDV gedragscode. Alle Herbalife Netherlands BV producten worden verkocht met een 30 dagen geld-terug-garantie.

 

Herbalife Netherlands BV IN VENRAY, NEDERLAND

Herbalife Netherlands BV is in Nederland actief sinds 1 mei 1993. In oktober 1998 werd het nieuwe logistieke centrum in het Noordlimburgse Venray officieel geopend. Vanuit het nieuwe centrum -dat bestaat uit een walk-in, een magazijn en kantoren- gaan de producten rechtstreeks naar distributeurs in tien landen door geheel Europa. Tevens vinden bulktransporten plaats naar alle Europese Herbalife Netherlands BV vestigingen. Dankzij de multi-million dollar investering in high-tech apparatuur, met name het nieuwe Pick-to-light systeem (PTL), gaan zowel snelheid als kwaliteit van service erop vooruit. De orders van distributeurs worden verwerkt door de computer die ervoor zorgt dat elke doos op de lopende band langs verschillende inpakzones gaat. Bij elke zone signaleert het PTL-systeem welke artikelen in welke hoeveelheden in de doos moeten. In 2006 de opening van het 2e logistieke centrum in Utrecht.

 

Producten:

Herbalife Netherlands BV is als één van de eerste bedrijven begonnen met het produceren van gewichtsbeheersingsproducten in poedervorm. Tegenwoordig is Herbalife Netherlands BV een uitermate succesvolle onderneming die reeds actief is in meer dan 88 landen over de hele wereld! Vanaf het prille begin heeft Herbalife International (Netherlands) BV voor haar producten gebruik gemaakt van de fijnste kruiden en plantaardige stoffen. Het team dat verantwoordelijk is voor Herbalife Netherlands BV’s research & development heeft wetenschap en natuur gebundeld, om zo absolute topproducten op het gebied van voeding te kunnen aanbieden, ideaal voor elke levensfase. Of u nu bezig bent te proberen uw gewicht onder controle te krijgen of uw eetpatroon wilt verbeteren of er op uw best uit wilt zien met behulp van de producten voor persoonlijke verzorging - Herbalife Netherlands BV heeft echt iedereen iets te bieden.

Top5

 

Herbalife Netherlands BV FAMILY FOUNDATION

De ‘Herbalife Netherlands BV Family Foundation’ werd in het leven geroepen om kansarme kinderen te helpen via verschillende organisaties; werkzaam op lokaal, nationaal en internationaal nivea. Tot de organisaties die door de Herbalife Netherlands BV Family Foundation worden gesteund, behoren:

  • National Society for the Prevention of Cruelty to Children (UK)

  • German Child Cancer Foundation (Duitsland)

  • Gujarat earthquake via CRY and SOS Village, Bangalore (Indië)

  • ACCH Dunblane, Schotland

  • Children’s Medical Research, Inc.

  • Save the Children, Kosovo Emergency Fund

  • Homestart (Rusland)

  • Het St Nicholas Hospice project via het Save the Children fund (Zuid Afrika)

En nog vele andere…
De ‘Herbalife Netherlands BV Family Foundation’ blijft zoeken naar nieuwe en geschikte partners om zich gezamenlijk in te zetten voor het goede doel.

 

Voor meer informatie kijk op de Herbalife website: motivatie coach4everybody

 

Top5

E-mail  |  Disclaimer  |  Privacy |  Garantie  |  Home
 

Copyright 2006 /2017 kruidenvoeding.nl -  Alle rechten voorbehouden.