Wilt U afslanken? Uw gewicht beheersen? U hebt de keuze het alleen te doen of om u te laten begeleiden.

Home
Bestellen producten
Contact info
Wie ben ik ?
 
Proefpakket

Herbalife

Nieuws
Gezondheid
Gezond ontbijt tip
 
Afslanken
Aankomen
Tussendoortjes
Sportvoeding
Specifieke voeding
Allergie
 
BMI Berekenen
Succes Stories
Shake Recepten
 
Aloe Vera producten
Lichaamsverzorging
 
Zakelijke kans
Links
VITALITEIT

 

Hoe kunt u een gezonde en actieve levensstijl goed beginnen?

 
 
Internationale strategie voor voeding, lichaamsbeweging en gezondheid.
 

Gezonde voeding en regelmatig voldoende lichaamsbeweging zijn belangrijke factoren om tijdens uw hele leven een goede gezondheid te bevorderen en te behouden.

 

(Prijs op aanvraag)
 

Ongezonde voeding en te weinig lichaamsbeweging dragen bij aan de toename van overgewicht en obesitas hetgeen een enorme uitdaging vormt voor de volksgezondheid. Uw lichaam heeft voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. De juiste hoeveelheid van deze voedingsstoffen is noodzakelijk voor een uitgebalanceerde voeding. Het levert brandstof voor uw dagelijkse bezigheden en kan helpen een gezond actieve levensstijl te bereiken.

 

- Eet altijd een gezond ontbijt. Na acht uur slaap schreeuwt uw lichaam om eten. Daarom is het ontbijt zo'n belangrijke maaltijd; het start de stofwisseling weer op en zorgt voor energie om aan de dag te beginnen.

 

- Eet gedurende de dag vaker kleinere maaltijden om energiedalen te voorkomen en zo ook te voorkomen dat u trek krijgt in zoete tussendoortjes.

 

- Eet halverwege de ochtend en middag gezonde tussendoortjes zoals fruit, stukjes groenten en kleine porties proteine (eiwit) zoals ongezouten nootjes, yoghurt of kaas met weinig vet om te voorkomen dat u teveel eet bij de lunch of het avondeten.

 

- Kies levensmiddelen die zorgen voor een uitgebalanceerde, gezonde voeding. Probeer uw lichaam dagelijks veel verschillende soorten voedingstoffen te geven zoals prote´ne, volkoren granen en zeven porties groenten en fruit.

 

Vraag voor u voedingssupplementen gaat gebruiken uw distributeur om advies!

 

Voor een lichaamsanalyse en een persoonlijk voedingsadvies kunt u contact met ons opnemen!

 

 

Top5

E-mail  |  Disclaimer  |  Privacy |  Garantie  |  Home
 

Copyright 2006 / 2017 kruidenvoeding.nl -  Alle rechten voorbehouden.